Dansk

Skr Dansk årsprøve - Kan man forberede sig???

23. maj 2004 af *A* (Slettet)
Hey!

Skal til skr dansk årsprøve tirsdag og ville bare høre om der var nogle der havde nogle gode tips til forberedelse, eller om man simpelthen ikke kan forberede sig (uden det skal være tidsspilde..)

Brugbart svar (1)

Svar #1
23. maj 2004 af 1. Charlotte (Slettet)

Du har jo hjælpemidler med (både bøger og noter), så forbered dig på at have alle noterne i orden. Vær sikker på at du har gode noter til at analysere digte og noveller. Og gode noter om at skrive et essay og om at diskutere en tekst på den rigtige måde.
Desuden skal du kende alle perioder og tendenserne i litteraturen dér. Og så er det selvfølgelig en god idé at tage de bøger med, hvor der er beskrivelser af forfattere og perioder i.

Du behøver ellers ikke at læse op til det, bare du ved, hvor du kan finde alle svarene. Se muligvis dine gamle afleveringer igennem for at se, hvad dine fejl typisk er, og prøv at forbedre dem.

God fornøjelse

Brugbart svar (1)

Svar #2
23. maj 2004 af Mafia girl (Slettet)


Som sagt ku du jo tage dine gamle stile med, og se de fejl du laver, så du ikke kommer til at gentage dem, når du skal til den skriftlige danske årsprøve...

Jeg skal også til den skriftlige danske årsprøve, men ikke på tirsdag, men imorgen...

Jeg ønsker alle held og lykke til prøven...

Brugbart svar (1)

Svar #3
23. maj 2004 af erdos (Slettet)

Følg også med i, hvad der sker i verden pt. Det er eksempelvis godt i diskussionsopgaver at inddrage lidt aktuelt stof, der naturligvis har relevans for opgaven!

Skriv et svar til: Skr Dansk årsprøve - Kan man forberede sig???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.