Engelsk
lille oversættelse
05. november 2007 af
Yndlingsbabe (Slettet)
lille oversættelse med fokus på tidsangivelser - har dog mest brug for hjælp til min grammatik om det er helt ude i skoven hvad jeg har skrevet...
Den er fra Fejlstøvsugeren s. 87
The mysterious, beautiful woman turned up for five years ago, on 23rd august in 1987 to be precise. She had only lived here for four years – what was she doing in 1986 that year she was gone? Was it her that rang the church bell in the night for a whole week during my summer holiday?
It was still almost worse that the priest disappeared in the same week for six months ago. At Christmas the mayor received a letter where it said that he would turn up next year – in the morning! He unveiled also that it was the mysterious woman who had abducted him on the 18th July early in the morning. They had been on the go for five days during he had got to know her excellently (better?). She was an extraordinary attractive lady.
Den er fra Fejlstøvsugeren s. 87
The mysterious, beautiful woman turned up for five years ago, on 23rd august in 1987 to be precise. She had only lived here for four years – what was she doing in 1986 that year she was gone? Was it her that rang the church bell in the night for a whole week during my summer holiday?
It was still almost worse that the priest disappeared in the same week for six months ago. At Christmas the mayor received a letter where it said that he would turn up next year – in the morning! He unveiled also that it was the mysterious woman who had abducted him on the 18th July early in the morning. They had been on the go for five days during he had got to know her excellently (better?). She was an extraordinary attractive lady.
Svar #2
05. november 2007 af Hallooo (Slettet)
Har lige kigget noget af det igennem :)
//=slettes
()=indsættes
The mysterious, beautiful woman turned up /for/ five years ago, on (the) 23rd (of) august in 1987 to be precise. She had only lived here for four years – what was she doing in 1986 /that year/ (where) she was gone? /Was it her that rang/ (Did she ring) the church bell /in/ (every) /the/ night for a whole week during my summer holiday?
//=slettes
()=indsættes
The mysterious, beautiful woman turned up /for/ five years ago, on (the) 23rd (of) august in 1987 to be precise. She had only lived here for four years – what was she doing in 1986 /that year/ (where) she was gone? /Was it her that rang/ (Did she ring) the church bell /in/ (every) /the/ night for a whole week during my summer holiday?
Skriv et svar til: lille oversættelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
