Almen studieforberedelse (AT)

Hjælp til AT-synopsis

26. februar 2008 af narutozu14 (Slettet)
Hej,

Jeg har stærkt brug for hjælp til nogle problemstillinger til mit emne, som er "det perfekte menneske" i hhv. oldtidskundskab og biologi.

Jeg har valgt at benytte Platons Staten til at belyse oldtidens perfekte samfund og herunder det perfekte menneske og i biologi vil jeg benytte gensplejsning og organtransplantation, m.m.

Problemet er bare at jeg ikke kan finde på nogle problemstillinger, der ikke dækker over flere af de samme ting. Og det skulle jo helst blive til (mindst) ca. 5 problemstillinger, da synopsen jo skal fylde 3-5 sider.

Nogen der evt kan hjælpe mig lidt?

: hvis der er nogle der skulle have et udkast til deres egen synopsis, lige meget hvilket fag eller emne, kunne jeg så ikke få lov til at kigge lidt på den?

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2008 af beauté#1+2 (Slettet)

Hej. Ang. din problemstiling :
Det er jo i hvert fald meget vigtigt du i din synopsis giver DIN deffinition om det perfekte menneske.
Og din problemstiling behøver ikke have 5 problemstillinger som du kalder det 3 spørgamål er mere end rigligt fx. redegørende, analyserende og vuderende. du skal hele tiden huske på du skal ikke svare på spg. men fortælle hvordan du vil svare ud fra de givne metoder.
Der til er du nødt ti selv sætte dig ned og overveje hvad du selv vilvide mere om inden for de to områder ang. old og bio.
Det perfekte menneske er i sig selv svært, så i biologi kunne du måske tage udgangspunkt i designer baby hvis du har hørt om det før også forbinde det med plantons syn på det perfektemenneske. Bare en muighed føre det op sådan. men kender jo ikke dine tanker eller ideer bag. (:


Skriv et svar til: Hjælp til AT-synopsis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.