Debat

(DP) Kaffe

05. marts 2008 af DanielPetersen (Slettet)
Forleden dag gik jeg ind på en café for at få en kop kaffe (efter en del spekulation om valget mellem vin og kaffe).

Jeg holder meget af to bestemte kaffearter (hvilke de er, er en hemmelighed).

En kop af A koster 21 kr. og en kop af B koster 31 kr.

Jeg havde på det tidspunkt 1770 kr. på mig, og jeg brugte alle pengene på kaffen.

Hvor mange kopper af A og B købte jeg?

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2008 af Ayo_Thomsen (Slettet)

9 kopper a' 31 kr 279,-
71 kopper a 21 kr 1491

Samlet regning kr 1770,-

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. marts 2008 af chinpo (Slettet)

Der er vel tre muligheder:

71 kopper a 21 kr og 9 kopper a 31 kr

40 kopper a 21 kr og 30 kopper a 31 kr

9 kopper a 21 kr og 51 kopper a 31 kr

Korrekt?

Svar #3
05. marts 2008 af DanielPetersen (Slettet)

#1 Det er ikke nok.

#2 Korrekt, husk at argumentere :)

Brugbart svar (0)

Svar #4
05. marts 2008 af Stenalt (Slettet)

#1 Du ved godt det ikke er sundt med SÅ meget kaffe på en dag ikke??

Brugbart svar (0)

Svar #5
05. marts 2008 af chinpo (Slettet)

#3

Nu kender jeg opgaven bare med en bondemand fra min tid på matematik, så jeg må vist hellere lade være med at afsløre for meget og lade en, der ikke har set opgaven før komme til..
Men nu er der et lille hint at regne efter..

Brugbart svar (0)

Svar #6
05. marts 2008 af Ayo_Thomsen (Slettet)

#3
9+1=0
0+0=0
1+9=0

#4 Ja, det er jeg godt klar over.

Brugbart svar (0)

Svar #7
05. marts 2008 af Biatch87 (Slettet)

#0 tykke?.. Har du ik andet at lave? =/ haha :D

Muuah (K)

Brugbart svar (0)

Svar #8
05. marts 2008 af hackerjohn (Slettet)

Hvorfor kommer du med så nemme matematik opgaver? jeg kan ikke se noget formål i det...

Svar #9
05. marts 2008 af DanielPetersen (Slettet)

#8 Det svinger måske lidt ja. Prøv at se de andre DP-opgaver hvis du vil ha' lidt udfordring.

Chinpo, du er videre i DP-konkurrencen ;) Stort tillykke!

Svar #10
05. marts 2008 af DanielPetersen (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #11
13. marts 2008 af seriøs (Slettet)

hygge...



Brugbart svar (0)

Svar #12
13. marts 2008 af hackerjohn (Slettet)

#10 nok ikke nødvendigt noget hun har røget... kan også stikkes ind..

Brugbart svar (0)

Svar #13
13. marts 2008 af JacobJensen (Slettet)

#11 Du er sent oppe! :)

Brugbart svar (0)

Svar #14
13. marts 2008 af Biatch87 (Slettet)

#10

Vandpibe

Svar #15
13. marts 2008 af DanielPetersen (Slettet)

#14 Det er også dejligt ;)

Brugbart svar (0)

Svar #16
14. marts 2008 af hackerjohn (Slettet)

#15 kommer jo an på hvad du kommer i den :p

Brugbart svar (0)

Svar #17
21. marts 2008 af JacobJensen (Slettet)

#16 Hindbær-smag ;)

Brugbart svar (0)

Svar #18
25. marts 2008 af hackerjohn (Slettet)

#17 kedeligt :p

Skriv et svar til: (DP) Kaffe

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.