Studievalg og videregående studie

Motiveret ansøgning til medicin

27. marts 2008 af wafadar (Slettet)
Ohøj alle!

jeg ville høre om der var nogen derude der evt havde skrevet en motiveret ansøgning til medicin før, og som evt kunne give mig nogle gode ideer? eller om jeg kunne se ansøgningen?? Ved godt at der ikke er nogen specifik opskrift på at skrive en motiveret ansøgning, og at den mest af alt skal have et personligt præg, men det ville være super nice hvis man kunne se et eksempel på en motiveret ansøgning, så man nogenlunde vidste, hvordan sådan en skulle laves:D

håber I vil hjælpe mig:)

//Wafadar

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2008 af M_Malling (Slettet)

Jeg har skrevet en, og det er faktisk ret nemt, hvis man da ved at medicin er det eneste man vil. Men med mindre du har fået en slags dispensation så er det altså for sent at sende motiveret ansøgning ind, hvis du da skal ind i år. Al kvote 2 angsøgning stoppede d. 15marts.

Svar #2
27. marts 2008 af wafadar (Slettet)

hej #1

skal faktisk søge ind næste år, da jeg er igang med at supplere. må jeg gerne se din ansøgning #1? et ville være rigtig dejligt hvis jeg evt kunne se eller få beskrevet hvordan du har sat den op og hvad du startet den med??

hilsen Wafadar

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. marts 2008 af 150972 (Slettet)

Søg på studmed.dk


Der ligger utalige motiveret ansøgninger. Husk på ikke at skrive af da siden er kendt af de optagelsesudvalg der netop læser ansøgningerne igen.




Svar #4
30. marts 2008 af wafadar (Slettet)

#3
10000000000000000000 tak:)

Skriv et svar til: Motiveret ansøgning til medicin

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.