Matematik
bromidioner og bromkoncentration
24. april 2008 af
Nineb (Slettet)
Hej, har den her opg:
Under en kemisk reaktion mellem bromidioner og bromationer i en sur opløsning ændrer bromkoncetrationen sig med tiden. I en matematisk model kan bromkoncentrationen beskrives ved
f(t)=3,00-3,00^-0,0116*t
hvor f(t) er koncentrationen målt i mmol pr. L, og t er tiden målt i sekunder.
a) beskriv, hvilken information den matematiske model giver om bromkoncentrationens udvikling
bud: man kunne sætte t=0 og se hvad der ville ske
men ved ik rigtig.
nogen bud?
Under en kemisk reaktion mellem bromidioner og bromationer i en sur opløsning ændrer bromkoncetrationen sig med tiden. I en matematisk model kan bromkoncentrationen beskrives ved
f(t)=3,00-3,00^-0,0116*t
hvor f(t) er koncentrationen målt i mmol pr. L, og t er tiden målt i sekunder.
a) beskriv, hvilken information den matematiske model giver om bromkoncentrationens udvikling
bud: man kunne sætte t=0 og se hvad der ville ske
men ved ik rigtig.
nogen bud?
Svar #1
24. april 2008 af Kurro (Slettet)
Du kunne jo godt sætte t=0, og beskrive hvad du ser.
hvad med df/dt? fortæller den ikke også en hel masse?
hvad med df/dt? fortæller den ikke også en hel masse?
Svar #2
24. april 2008 af Daniel TA (Slettet)
Du kan fortælle at det er en eksponentiel aftagende funktion.. En god idé, det der med at sætte t=0 .. Prøv evt at tegne grafen for den.. det er altid en god ting at gøre, når man skal tolke på en forskrift..
Svar #3
25. februar 2012 af aaaaaz (Slettet)
Den er bestemt ikke eksponentiel aftagende! Det er forkert at skrive.
Skriv et svar til: bromidioner og bromkoncentration
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.