Dansk

Analysemodeller..

25. april 2008 af Mussy06 (Slettet)
Benytter i jer meget af dem til jeres eksamen? Eller skriver/fortæller i bare, alt det i tænker, grubler og kommer frem til ?

- Og hvad er bedst?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2008 af guccipigen (Slettet)

ved ikke hvad der er bedst, men det jeg vil gøre er at først tage de ting jeg kan komme i tanke om og som jeg vil syntes var vigtig for novellen og bagefter kigge på analysemodellen og se om jeg mangler noget vigtigt

Brugbart svar (0)

Svar #2
25. april 2008 af Sherwood (Slettet)

Jeg brugte ikke nogen sidste gang. Har lidt lavet min egen model for analyse og fortolkningsstile. Dog benytter jeg engang imellem analysemodeller, hvis jeg ikke lige kan huske, hvad eksempelvis "indre synsvinkel" betyder.
Men ellers skriver jeg bare. Det er ud fra min erfaring bare det man skal. Jeg refererer teksten samtidig med, at jeg analysere og fortolker. Det er selve brødteksten. Ellers har jeg en indledning og afslutning samt et midterstykke med diverse betragtninger angående synsvinkel, sprog, fortæller etc.

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. april 2008 af Sherwood (Slettet)

#2 Tilføjelse: I øvrigt kan jeg fortælle, at det er meningen, at man skal væk fra at bruge analysemodeller. Det giver en alt for bundet form. Hvis man gør som jeg, slipper man for det. (Selv om formen er meget bundet, hvis man læste 3 af mine stile i træk) I kan se et eksemplar i min profil. Det kan være, jeg får lagt et par andre op engang. Samme stil, samme karakter.

Svar #4
25. april 2008 af Mussy06 (Slettet)

Det er netop derfor, jeg spurgte, det er så dejligt at få det bekræftet via #2.
Jeg skal nok lige tjekke din stil.

Endnu en gang, mange tak.

Brugbart svar (0)

Svar #5
27. april 2008 af nørd240 (Slettet)

analyse moddeler er gode bare ikke man opfatter dit proudukt som en punktfremstilling det skal gerne flyde ind i hinanden men ellers er de gode til inspiration.

Skriv et svar til: Analysemodeller..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.