Matematik

tal minus brøk

04. juni 2008 af 0fficepark (Slettet)
Hvordan udregner man: "tal minus brøk" f.eks.

(2-(2/7))

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. juni 2008 af Isomorphician

hint:
fællesnævner

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. juni 2008 af kiju (Slettet)

Du kan opløse 2 til en brøk; 2 = 14/7 og så trække 2/7 fra, så resultatet bliver 12/7 = 1 5/7

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. juni 2008 af badooo (Slettet)

Kunne vi ikke sige, at du samler alle dine brøkspørgsmål i én tråd fremover?

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. juni 2008 af Isomorphician

#0
Du kan kigge i mathons link i denne tråd
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=392659

Brugbart svar (0)

Svar #5
24. april 2011 af joshuamurphy (Slettet)

 kan nogen hjælpe mig. Jeg kan ikke finde ud af hvad man skal gøre?

 6-1/7?


Brugbart svar (0)

Svar #6
25. april 2011 af Isomorphician

Lav fællesnævner:

6 - 1/7 = 42/7 - 1/7 = ....

Eller se at 6 = 5 + 7/7, så du kan stille følgende op:

5 + 7/7 - 1/7 = ...


Skriv et svar til: tal minus brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.