Matematik

Stamfunktioner til polynomier

19. juni 2008 af gausland (Slettet)
Hej
Jeg skal gøre rede for de regneregler, der sætter os i stand til at bestemmer stamfunktioner til polynomier.

Skal jeg bruge integrationsprøven eller regneregler for bestemt integrale?
Forslag til evt. gennemgang af det?

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. juni 2008 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/119915

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. juni 2008 af mathon

...til sidst afsluttes naturligvis med
+ k,
hvor k er en integrationskonstant,
da
en stamfunktion kun er bestemt på nær en konstant
jævnfør

F(x) = Sf(x)dx = Fo(x)+k
og
f(x) = F'(x) = (Fo(x)+k)' = Fo'(x)

Svar #3
20. juni 2008 af gausland (Slettet)

Mange tak :)

Brugbart svar (0)

Svar #4
18. juni 2013 af argu (Slettet)

Jeg har problemer med præcis samme spørgsmål ! Men jeg kan desværre ikke finde noget dokument inde på linket :(
Nogen der kan hjælpe?? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. juni 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Se din nye tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1360424

Man skal ikke forvente at midlertidige links overlever 5 år på internettet.


Skriv et svar til: Stamfunktioner til polynomier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.