Matematik

Længde beregning

06. oktober 2008 af Cosmo (Slettet)

Hvis jeg har en terning, hvor jeg kun har angivet diagonalen på 1. Og skal så bestemme sidernes længde. Hvordan?

[URL=http://Billedeupload.dk/showpic-4444.jpg][IMG]http://Billedeupload.dk/thumb-4444.jpg[/IMG][/URL] 


Svar #1
06. oktober 2008 af Cosmo (Slettet)

det med billedet virker ikke..men i kan gå ind på et af de to links  


Svar #2
06. oktober 2008 af Cosmo (Slettet)

http://billedeupload.dk/showoriginal-4444.jpg  


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. oktober 2008 af mathon

drum = √(3)*a

a = drum/√(3)


Svar #4
06. oktober 2008 af Cosmo (Slettet)

d rum? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. oktober 2008 af mathon

drum er rum-diagonalen i modsætning til dplan = plan-diagonalen

drum = √(3)a

dplan = √(2)a


Svar #6
06. oktober 2008 af Cosmo (Slettet)

tak, prøver jeg 


Skriv et svar til: Længde beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.