Fransk

verber

09. november 2008 af ayahj (Slettet)

hej

er der nogle der kan nogle verber på fransk ex chanter


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. november 2008 af Pierre (Slettet)

Infinitif = navne måde

Aimer = at elske (personner), at kunne lide(ting)
Regarder
Habiter
Parler
Commencer
Communiquer
PréférerAccepter
Contacter
Créer
Tester
Informer
Danser
Donner
Boxer
Documenter
Installer
Programmer
Attester
Diner
Argumenter
Integrer
Masser
Skier
Jouer
Insister
Noter
Exister
Observer
Espionner
Camoufler
Varier
Occuper
Administrer
Avancer

Présent = nutid
je - e
tu - es
il / elle - e
nous - ons
vous - ez
ils / elles - ent

Amitiés

Pierre


 


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. november 2008 af Kysr (Slettet)

Bøje dem eller?


Skriv et svar til: verber

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.