Matematik

HJÆLP!!!

19. november 2008 af Ferk (Slettet)

 Hey,

Er der nogen som kan løse henholdsvis opgave 9.030 og 9.032 i Matematik STX A-niveau?

Please hælp er helt fucked og fatter ingenting...


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2008 af Mester_Bean (Slettet)

kan du skrive dem herind?


Svar #2
19. november 2008 af Ferk (Slettet)

 f(x)=2x + sin (x)

a) bestem en løsning til ligningen f(x)=1

b) Gør rede for at ligningen f(x)=c har netop en løsning for alle c

samt

I stratosfæren kan trykket (målt i mb) for højder mellem 11 km og 25 km beskrives ved en funktion givet ved regneforskrigten 

p(h)= 226e^-0,157(h-11)

hvor h angiver højden (målt i km)

a) I hvilken højde er trykket 50 mb

b) Giv en beskrivelse af, hvorledes trykket ændrer sig med højden, og inddrag tallet 226 i beskrivelsen

Håber virkelig i kan hjælpe - På forhånd tak!! 


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. november 2008 af Mester_Bean (Slettet)

Den første opgave:

a) løs ligningen 2x + sin(x) = 1, da det er med hjælpemidler må du gerne bruge lommeregneren!

b) vis at f'(x) er større end eller lig med 0 for alle x tilhørende definitionsmængden Dm(f)

Anden opgave

a) løs ligningen p(h)=50 ... du må igen gerne bruge lommeregneren

b) tal noget om eksponentiel udvikling og de forskellige koefficienters betydning for en eksponentiel funktion


Skriv et svar til: HJÆLP!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.