Dansk

Terminsprøve

11. januar 2009 af Hevin (Slettet)

Jeg skal op til terminsprøve her på tirsdag, men jeg er endnu ikke forberedet på prøven, da jeg ikke ved hvad jeg skal forbedre mig på. Det ville være dejligt, hvis der nogle der gad at fortælle mig, hvad vi skal op i dansk og matematik.


Svar #1
11. januar 2009 af Hevin (Slettet)

og onsdag*

forberedet= forberedt


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. januar 2009 af - CB (Slettet)

I dansk skal i op i de skriveformer i har arbejdet med. Prøven går egentlig bare ud på at i får uddelt et stilhæfte hvor der er nogle forskellige opgaver. Her vælger man så en opgave også skriver man en stil, og det har man vist nok 4 timer til. Så det du kan forberede er om du har styr på de forskellige genre, så du ved hvordan du skal skrive fx et essay.

I matematik får i 2 opgavehæfte. Først får i et med nogle opgaver med færdighedsregning, som skal laves uden hjælpemidler, og dette har i en time til. Derefter får i et nyt hæft med nogle andre opgaver som i vist nok har 3 timer til at lave. Dette er ligesom en matematikaflevering, og der må gerne bruges hjælpemidler. Som forberedelse til dette kan du sørge for at du kan det overordnede færdighedsregning, så du fx ved hvordan man regner procentregning. Til de andre opgaver er det en god ide hvis du har nogle overskuelige notater du kan medbringe.

Det er bare en øvelse i det du skal gøre til din skriftlige eksamen.. 

Håber det kan hjælpe dig.. hel og lykke med prøven..  


Skriv et svar til: Terminsprøve

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.