Matematik

regneregler for sin og cos

20. juni 2009 af skolebole (Slettet)

Hej, er der nogle som kan forklare mig disse regneregler for sinus og cosinus (hvorfor de er således)?

(cosx)2+(sinx)2=1

cos(-x)=cos(x)

sin(-x)= - sin(x)

cos(π-x) = - cos(x)

sin(π-x)= sin(x)

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. juni 2009 af Jerslev

#0: Kig på enhedscirklen - så burde det være tydeligt. =)

- - -

mvh

Jerslev


Svar #2
21. juni 2009 af skolebole (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. juni 2009 af Rasmus_Hedegaard (Slettet)

Der står vist noget om overgangsformlerne her: http://www.frborg-gymhf.dk/gj/MatA-eksamen/OvergangsformlerLILLE.pdf


Skriv et svar til: regneregler for sin og cos

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.