Matematik

Eksamenssæt mat A STX 2009

06. august 2009 af TEN (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej..

Er der nogen der har besvarelsen til den skriftlige eksamen fra maj 2009 , til mat A ? :)


Brugbart svar (4)

Svar #1
06. august 2009 af Duffy

Af allan_sim
Kortfattede resultater for dagens eksamen i STX-A. Som sædvanlig er det meget hurtigt gennemregnet, så der tages forbehold for regnefejl, trykfejl og søvnige perioder...

Opg. 1
t=-1,5

Opg. 2
5*q^2

Opg. 3
f(x)=1/27*3^x

Opg. 4
P: a>0, c>0, d<0
Q: a<0, c<0, d>0

Opg. 5
I1=2x^3+x^2+k og I2=e^2-e

Opg. 6
a) x^2+y^2+(z-5)^2=9
b) v=26,4 grader
c) S=(1,2,3)

Opg. 7
a) y=22,17x-14,78
b) Aftagende i ]-00;-1/2] og voksende i [1/2;oo[

Opg. 8
a) m=0,0005643*l^3,382
b) En 7,5 mm lang torskelarve har en tørvægt på 0,51 mg, og hvis en torskelarve vejer 0,60 mg, er den 7,85 mm lang.

Opg. 9
a) |BC|=10,1 og B=39,2 grader
b) h_b=4,6 og T=15,99

Opg. 10
a) Kum.frek.=(13,9;36,3;60,3;84,6;90,6;100)
b) Kvartilsæt(12,5;17,9;23,0) og 34,8% ryger mindst 21 cigaretter om dagen.

opg. 11
a) 49/4*pi ~ 38,48

Opg. 12
a) dN/dt(0)=6,175 og dN/dt=31 når N(t)=393 v N(t)=607

Opg. 13
a) (pi+2)*r+2h
b) 16r-(2+0,5*pi)*r^2

Opg. 14
a) |AP|=sqrt(1600+x^2) og |PB|=sqrt(1089+(46-x)^2)
b) Pris = 50*sqrt(1600+x^2)+60*sqrt(1089+(46-x)^2) og minimum opnås for x=28,03

Opg. 15
a) f(x)=g(x) når x=-sqrt(k) v x=0 v x=sqrt(k). Integralet for g(x)-f(x) med grænser -sqrt(k) og 0 er lig med integralet for f(x)-g(x) med grænser 0 og sqrt(k).

Opg. 16
a) g(t)=100 når t=320 og f(320)=91,67 grader
 


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. november 2009 af Babgren (Slettet)

 Der er vel ikke nogen der ved hvor man kan finde opgavesættet?


Brugbart svar (2)

Svar #4
23. november 2009 af Angelaln (Slettet)

 er der nogen der har svarene for den d. 12 august 2009 også mat A?


Brugbart svar (2)

Svar #5
27. januar 2010 af JKaram (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (5)

Svar #6
27. januar 2010 af JKaram (Slettet)

De løste sæt fra maj kan ses her.

Matematik Skriftligt A niveau eksamen, fra maj 2009

og

Matematik Skriftligt B niveau eksamen, fra maj 2009

August og december-sættene er på vej.

Karam


Brugbart svar (3)

Svar #7
01. marts 2010 af jensiano (Slettet)

har du fået lavet opgaven fra august? jeg kunne virkeligt godt bruge den


Brugbart svar (2)

Svar #8
10. marts 2010 af JKaram (Slettet)

De er lagt op.

Karam


Brugbart svar (1)

Svar #9
11. marts 2010 af Lara19 (Slettet)

hej kunne også godt bruge dec 09 sættet. hvor er den lagt op JKaram :)


Brugbart svar (1)

Svar #10
11. marts 2010 af JKaram (Slettet)

Den er lige lagt på på studienet.dk. Hvis du går ind på forsiden og helt ned i bunden er der en lille eksamenssektion ude i venstre side hvor man kan finde sættene der er lagt op.
Der mangler lige pt. kun STX B, december som kommer op i næste uge. Håber du får hjælp til det du mangler.

Karam


Brugbart svar (1)

Svar #11
11. marts 2010 af Lara19 (Slettet)

kan ikke se december 09 sættet, kan kun se maj 09


Brugbart svar (1)

Svar #12
11. marts 2010 af Lara19 (Slettet)

ok tak for hjælpen


Brugbart svar (1)

Svar #13
11. marts 2010 af JKaram (Slettet)

Har du fået øje på det?

Karam


Brugbart svar (0)

Svar #14
20. marts 2010 af cool10 (Slettet)

kan du ik lægge dem op på studieportalen karam??


Brugbart svar (0)

Svar #15
22. marts 2010 af JKaram (Slettet)

Nej desværre min ven.

Karam


Brugbart svar (0)

Svar #16
10. april 2010 af xCh (Slettet)

 Er der nogen, som kunne forklare opgave 13, om blomsterbedet? :) . 

 omkredsen for blomsterbedet får jeg til; 

0,5 * ( 2 pi * r ) + 2 * (r^2-h) 

Øhm, og omkredsen oplyses til 16, hvorefter man skal finde arealet ? - der er jeg lige loooost :s. 


Brugbart svar (0)

Svar #17
12. april 2010 af Ida B (Slettet)

#16: Arealet finder du som var det to figurer, et rektangel med siderne 2r og h og en halv cirkel med radius r.


Brugbart svar (0)

Svar #18
12. april 2010 af JKaram (Slettet)

Altså man finder ikke arealet. Man finder arealet HVIS omkredsen er 16.

Karam


Skriv et svar til: Eksamenssæt mat A STX 2009

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.