Studiejob

Jobansøgning

20. september 2009 af JensA23 (Slettet)

Jeg skriver en jobansøgning i øjeblikket, men som det er lige nu, er der så overhoved nogen der kikker på uopfodrede ansøgninger, eller er krisen for slem til at man kan få noget ungdomsjob?

Hvor lang skal ansøgningen være og hvad skal den indeholde for at man får den bedste ansættelsesmulighed?

Kan det betalle sig at ringe først, eller skal man bare gå til chefen fysisk? Hvordan er standardproceduren?


Brugbart svar (3)

Svar #1
25. november 2009 af Pjulder (Slettet)

Hej

altså jeg har været rundt med en masse uopfordrede ansøgninger, og jeg har allerede fået en del henvendelser, så de søger da. min ansøgning er typisk 1 A4 side. jeg printede en stor stak, og gik fra butik til butik, hvor jeg spurgte: hej, må jeg ligge en uopfordret ansøgning her? du skal bare være opmærksom på, at nogle butikker vil have et billede med, og nogle foretrækker også at du ansøger via deres hjemmeside, så det kna du med fordel tjekke først. 

når de har læst din ansøgning: hvis de er interesseret i dig, ringer de og spørger om du vil til jobsamtale. så aftaler i en dato, hvor du kan mødes med dem, og bare gennemgå din ansøgning. så tager du hjem, og et par dage senere ringer de og fortæller om jobbet er dit. :D

håber du kan bruge det til noget, held og lykke med det. 


Brugbart svar (3)

Svar #2
22. december 2009 af summe (Slettet)

Hej

Vil ikke mene at krisen er for slem til et ungdomsarbejde.

En ansøgning bør fylde omkring et A4 ark. Den bør nok handle om hvad du interrasere dig i og hvofor du søger dette arbejde og hvad der interrasere dig ved dette arbejde.

Mange vil helst gene have at du møder personligt op for at aflevere den, for så er du mere eller mindre sikre på at din ansøgning ikke bliver smidt ud


Brugbart svar (2)

Svar #3
07. februar 2011 af summe (Slettet)

Hej

En uopfordret ansøgning må ikke fylde mere end 1 side. Den skal handle om hvorfor du søger dette job, hvorfor de skal ansætte dig (hvad kan du) samt lidt hvad du laver i din fritid. En ting jeg fandt ud af da jeg var ude med ansøgninger sidst hvor jeg havde en ansøgning og mit cv med, de bliver meget glade hvis du ligger dit cv ved hvor der står hvilke uddannelser du har, kurser, hvilke erfaringer du har osv.


Skriv et svar til: Jobansøgning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.