Der er lige nu 132 online.
Start Opgaver Lektieforum Test dig selv Se video
Opret spørgsmål

Kemi

pH

08. februar kl. 16:54 af 
 - Niveau: B-niveau
Annonce
pH
Rapport om pH. Kommer ind på pH-meterets opbygning, pH som matematisk begreb osv.


Indholdsfortegnelse:
Indledning og formål
Saltopløsningers pH
Dette er en kemirapport omhandlende saltopløsningers pH.

Hej...har et spørgsmål som jeg håber I kan hjælpe med....hvordan udregner man pH i 2,0 M NH3? og pOH?

tak for hjælpen :-)

Se også
pH
Biologi
Hentet af 198
Kemi
Hentet af 1
Naturfag
Hentet af 16
Kemi
Hentet af 502
Kemi
Hentet af 981
Dansk
Hentet af 99
Kemi
Gennemført af 859
Kemi
Hentet af 521
Kemi
Hentet af 307



Brugbart svar (1)
08. februar kl. 17:00 af 

pKb(NH3) = 4,75 dvs svag base

       pOH = 0,5(pKb - log(cb)) = 0,5(4,75 - log(2,0))

ved 25ºC er     
       pH = 14 - pOH



08. februar kl. 17:11 af 

tak, men kan du forklare lidt bedre? jeg ku godt tænke mig at vide hvordan du kommer frem til resultaterne :-)



Brugbart svar (1)
08. februar kl. 17:24 af 

se i din kemibog
under beregning af pH for svag base



08. februar kl. 17:48 af 

hey....hvad er dit problem makker? hvis ikke du gider hjælpe så pas dig selv..



Antal visninger: 18

Opret svar

> Vedhæft fil





Når jeg opretter et indlæg, accepterer jeg samtidigt betingelserne for brug af forummet.