Matematik

Haster: Hjælp til potensfunktion

11. februar 2010 af ABojsen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Har fået følgende opgave: Løs følgende funktioner for x og beregn hvilken x-værdi der giver y=9

Har prøvet at tegne dem i en graf. Skal jeg så bare prøve at finde ud af hvor x-værdien møder y=9?

Hilsen Alexander.


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. februar 2010 af mathon

i dobbeltlogaritmisk afbildning

                        Y = a·X + B

eller
                        y = b·xa

med
      b = 10B


Svar #2
11. februar 2010 af ABojsen (Slettet)

Ja, vi skal bruge y=b*xa

Men skal jeg så bare tegne graferne?


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. februar 2010 af mathon

ja i dobbeltlogaritmisk afbildning


Skriv et svar til: Haster: Hjælp til potensfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.