Fysik

hjæælp

12. marts 2010 af zaga-gyan (Slettet)

Jeg har den her opgave og er nået til delopgave b).

Er det rigtigt hvis jeg bruger denne her formel: a = g*(sinv-μ*cosv)

hvor a = 0.5 m/s^2 (som jeg har regnet i delopg a)

g = 9,82

μ = 0,30

og når jeg isolerer v (vinkelen = alfa) får jeg 19,49 grader?

er den helt gaaalt eller???


Svar #1
12. marts 2010 af zaga-gyan (Slettet)

vedhæftet fil


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. marts 2010 af Kemosh (Slettet)

Synes da det lyder meget realistisk, men har ikke noget belæg for det.


Skriv et svar til: hjæælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.