Matematik

Arealet af en kasse...

22. marts 2010 af memece (Slettet) - Niveau: B-niveau

hjælp ? .. en kasse med rumfanget 125.
opgaven lyder:
angiv arealet af kassens samlede overflade som en funktion af sidelængden x i den kvadratiske bund ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

Kassen har kvadratisk bund med sidelængde x. Kald højden h og beregn kassens rumfang V. Da V = 125, kan vi isolere h udtrykt ved V og x.

Bestem dernæst kassens overflade areal udtrykt ved x.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. marts 2010 af papas (Slettet)

x2*h=125    h=125/x2

A=x2+x2+4*h*x= 2x2+500/x


Svar #3
23. marts 2010 af memece (Slettet)

det du har skrevet, kan du ikke beskrive det ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2 - Man kan sige, at #2 fyldte formler på den beskrivelse, jeg gav i #1.


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. september 2013 af jegheddermat (Slettet)

Nogen der gider hjælpe mig med...

Beregn arealet af såkassensbund.
længe= 53 cm
bredde = 29 cm
højde = 7 cm
Hvordan udregenr man det!?!??!?! :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Bunden har form af et rektangel , hvis sider er kassens længde og bredde.

Opret en ny tråd i stedet for at high-jacke en gammel tråd.


Skriv et svar til: Arealet af en kasse...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.