Matematik

STX Matematik A December 2008 - opgave 10

15. april 2010 af 2007xMVK (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej Alle

Jeg sidder med et problem :-(

Jeg skal svare på spørgsmålet: Bestem gradtallet for den spidse vinkel mellem planerne α og β

α: 2x - 3y + 6z = 10
β: 5x + y - 3z = 9

Normalvektoren har jeg fundet frem til at være

nα = 2 , -3 , 6
nβ = 5 , 1 , -3

mit spg er så: passer det, at tælleren vil, i formeludtrykket cos(v)= (nα * nβ) / ((numerisk (√nα))*(numerisk (√nβ))), give et negativt tal - mere præcist 10 - 3 - 18 = -11?

Håber der er nogle som vil hjælpe :-)

TAK! xD
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2010 af PeterValberg

Ja

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
15. april 2010 af 2007xMVK (Slettet)

 men man kan da ikke have en negativ tæller? nåh ja - HOLD K*** HVOR ER JEG DOG DUM!!!!!!!

anyway , tak for hjælpen

(det er vist en kvajebajer) ...


Skriv et svar til: STX Matematik A December 2008 - opgave 10

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.