Fysik

Fysik! HJÆLP!

25. april 2010 af ThatBoy (Slettet)

kig på dokumentet jeg har lavet. er det rigtigt lavet??????????????

Plz hjælp mig

Vedhæftet fil: find tryk i enhed.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at 1 Pa = 1 N/m2 = 1 Nm/m3 = 1 J/m3


Skriv et svar til: Fysik! HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.