Matematik

TI-84 plus kan ikke tegne grafer

30. juli 2010 af ramme2 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Min TI-84 plus kan ikke tegne grafer, men når jeg trykker på graph-tasten kommer følgende fejlmeddeelse ERR:DIM MISMATCH.    I tasten Window er ZStandard indstillet således.

Xmin=-10
Xmax=10
Xscl=1
Ymin=-10
Ymax=10
Yscl=1
Xres=1
 

Så det burde ikke være årsagen til problemet. Det er lige meget hvilke funktioner der defineres som Y= Der kommer kun en fejlmeddeelse. (Pt står der Y1 = X2 ). Funktionsmæssigt ligner TI-84 plus vistnok nyere TI-modeller. Problemet har sandsynligvis noget med opsætningen at gøre. Hvis nogle kan hjælpe vil jeg være meget taknemmelig.

Vedhæftet fil: TI89 plus.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
30. juli 2010 af Majlund (Slettet)

 Jeg har selv en TI-83plus, som ligner 84'eren meget.. ZStandard, fortæller bare at du har lavet et "standard-zoom", og derfor er værdierne som du har skrevet.. Jeg kan desværre ikke åbne dit word-dokument, men fejlen plejer at opstå ved at du forsøger at plotte nogle tabeller der ikke har lige mange tal i (fx hvis du har listerne L1=[1,2,3] og L2=[23,47,56,100] og beder den plotte med L1 på x-aksen og L2 på y-aksen.. Så tjek først at alle plot er slået fra!

("Y=" -> fjern markering af "plot1", "plot2" og "plot3")

prøv at tegne en simpel graf igen.. fx y1=x². 

Håber det hjalp, ellers må du skrive igen..


Svar #2
30. juli 2010 af ramme2 (Slettet)

Tusind tak for et virkeligt godt råd. Dit råd hjalp. Den tegnede en parabel, det var fantastisk at se.


Skriv et svar til: TI-84 plus kan ikke tegne grafer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.