Matematik

Formel for BMI

02. september 2010 af WHiP (Slettet) - Niveau: B-niveau

God aften SP.

Jeg er lidt i tvivl med en opgave da jeg ikke er sikker på om jeg har gjort hvad jeg er blevet bedt om.

"En persons BMI kan beregnes ved at dividere vægten i kg med kvadratet på højden målt i meter."

a: Indfør passende variabler og opstil en formel.

Jeg har valgt og gøre hvad de siger og sige:

f(x) = m/h^2

hvor massen m er kg og højden h er meter.

Mit spørgsmål er så om jeg har gjort hvad der er blevet bedt om i opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2010 af bullern (Slettet)

 Ja, det har du gjort, efterprøv det evt. :)


Svar #2
02. september 2010 af WHiP (Slettet)

#1
 

 Ja, det har du gjort, efterprøv det evt. :)

Jeg har forsøgt da jeg i den næste opgave skal bruge formlen.

Jeg skal se om en person med vægten 70kg og højden 180cm har normalvægt. Dette har jeg gjort ved:

f(x)=70/1,8^2 <=>

f(x)=21,6

Ergo han har normalvægt ifølge mit skema... Er formlen korrekt brugt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. september 2010 af nordfyn (Slettet)

 den er rigtig ja !


Skriv et svar til: Formel for BMI

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.