Fysik

rumfang af 50 g aluminium

02. september 2010 af helpless (Slettet) - Niveau: C-niveau

 hej (: 

nu har jeg lille problem her, for er ikke ret god til fysik.

har fået opgaven her:

 Hvad er rumfanget af 50 g aluminium. Densiteten af aluminium er 2.7 g/cm3. Angiv svaret i SI-enhed.

og SI-enhederne må jo så være kg og m3

hvis nogen kunne hjælpe mig med den opgave her vil jeg blive meget glad :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

Densiteten er d = m/V , hvor m er massen og V er rumfanget. Her kender du m og d, så isoler V og indsæt tallene i de relevante enheder.


Svar #2
02. september 2010 af helpless (Slettet)

 jeg er ikke helt med på hvordan du vil isolere V..

jeg er desværre et stort fjols fysik :) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

Af d = m/V fås V = m/d .


Svar #4
02. september 2010 af helpless (Slettet)

 jeg kender jo ikke V?


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#4 -- Nej, det er jo netop V, som du skal finde ifølge opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. september 2010 af ramme2 (Slettet)

0#  Du har fået svaret allerede, men nu laver jeg lige opgaven færdig  

V=  m/d    m=50g   og   d = 2,7g/cm3

V = 50g/ (2,7g/cm3)      V = 18,5 cm3


Skriv et svar til: rumfang af 50 g aluminium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.