Matematik

ti-nspire cas - solve

04. september 2010 af 215 (Slettet)

nogen som  ved om man kan solve og så facit i interval.. altså jeg vil gerne solve dette

ti-nspire:solve(b^2-4*3*3=d,b)Id≤0

men for dette op b=-sqrt(d+36) and d≥-36  or b=sqrt(d+36) and d≥-36

hvilket ikke er d = 0, da hvis man sætter B til 100 vil d = +..
nogen som kunne hjælpe


Skriv et svar til: ti-nspire cas - solve

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.