Kemi

Hvad er [Ba2+] og [Cl-] i 0,015 M BaCl2?

09. september 2010 af asshack (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg har en opgave her, som jeg simpelthen ikke forstår:

Den lyder:  Hvad er [Ba2+] og [Cl- ] i 0,015 M BaCl2???

Tak på forhånd.


Brugbart svar (4)

Svar #1
09. september 2010 af mathon

                      BaCl2 (aq)   --->   Ba2+ (aq)  +  2Cl- (aq)          let opløselig

 aktuelle ionkoncentrationer:

                      [Ba2+] = c = 0,015 M         

                      [Cl- ] = 2c = 2·(0,015 M) = 0,030 M


Svar #2
09. september 2010 af asshack (Slettet)

uddybbelse? :D


Skriv et svar til: Hvad er [Ba2+] og [Cl-] i 0,015 M BaCl2?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.