Matematik

Hjæææælllpppp mat spg

11. oktober 2010 af saraklar (Slettet)

180 kg. =    t                                                        evt metode? skal jeg dividere  180 med 1000 ton?

2 min =       s                                                      hvad står s for?

3 cm =         m

PÅ FORHÅND TAK :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

Du skal, formodentlig, omregne 180 kg til ton (t) . Benyt, hvor mange kg der er i 1 t.

Du skal omregne 2 min til sekunder (s). Hint: Hvor mange sekunder er der i 1 min ?

Du skal omregne 3 cm til meter (m). Hint: Hvor mange cm er der i 1 m?

Prøv også at finde en lidt mere beskrivende overskrift til opgavetråden næste gang, du opretter en opgavetråd.


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. oktober 2010 af linemadsen2010 (Slettet)

 1000 kg på 1 ton,

 60 sekunder på et minut

 100 cm på en m


Svar #3
11. oktober 2010 af saraklar (Slettet)

Jamen tusinde tak for hjælpe begge to :) har en af jer mod på et andet mat spg?


Skriv et svar til: Hjæææælllpppp mat spg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.