Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Hjælp til forståelse af den danske idrætsstruktur.

24. november 2010 af 05phsk (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej, tænkte på om der er nogen der kunne hjælpe mig med at uddybe, hvad der helt præcist menes med følgende tekststykke, fra min lærebog: Endvidere har foreningerne - som demokratiske lærepladser med et dobbelt demokratisk princip (stemmeret og valgfrihed), frivillighed samt medlemskontigenter- været de træk, som er blevet fremmet.

VH 

Philip


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2010 af Moderatoren

Er det ikke bare det der står der der menes?

Altså lederne i foreninger bliver valgt ved valg - Som en generalforsamling. Og ellers er det frivillige der arbejder (Man snakker vel om den store danske tradition for frivilligt arbejde i foreninger) - Nu til dags mangler man dog vist frivillige pga. "den stressede hverdag". Og til sidst at foreningerne lever af de kontingenter medlemmerne betaler.


Svar #2
24. november 2010 af 05phsk (Slettet)

 Jeg siger mange tak, det er lidt mere overskueligt nu :) Du har vel tilfældigvis ikke en eller anden henvisning, til et sted hvor jeg kan læse lidt om den danske idrætsstruktur og organisation? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. november 2010 af Moderatoren

Det var så lidt da.

Narh ikke rigtigt.. Måske du skal prøve Team Danmark, DBU eller andre organisationer. Ellers må du øve dine google skills:-)


Svar #4
24. november 2010 af 05phsk (Slettet)

 Okay det må jeg så prøve! :) Lige på faldrebet, så ville jeg høre om du evt. havde nogle gode idéer i forhold til emnet idræt og  integration, jeg skal beskrive sammenhængen- samtidig med en beskrivelse af den danske idrætskultur og organisation. Jeg er igang med at skrive SRP og har valgt et emne hvor der er super meget at tage fat i, men det betyder samtidig også vigtigheden i at vælge netop det stuff der er kick ass, og ringer når der skal gives karaktere :-)


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. november 2010 af Moderatoren

Nej, desværre ikke rigtigt. Men ved at i boksning har integrationen flere gange vist sig som succesfuld.


Skriv et svar til: Hjælp til forståelse af den danske idrætsstruktur.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.