Det internationale område (DIO)

Mulighed for eliteuniversitet

21. december 2010 af infiniti1 (Slettet)

 Hej jeg går for tiden på Ha(almen), men overvejer for tiden kraftigt, at droppe ud og starte enten på International Business eller international business and politics. Grunden til dette, er at jeg altid har haft lyst til at prøve kræfter i en af verdens bedste business schools i England eller USA. Dog er det kun de bedste der kommer ind, og som det står til nu, er jeg blandt de 10% bedste på holdet, dog er jeg sikker på, at hvis jeg skulle komme ind på IB eller IBP, ville dette ikke længere være tilfældet.

Ved nu ikke rigtigt, hvad jeg skal gøre. Skal jeg satse på at blive på Ha(almen) og få gode karakter på min bachelor, eller skal jeg prøve at komme ind på en af Danmarks to ''elite'' økonomi uddannelser IB og IBP, og højst sandsynligt falde i snit. Hvad ville være bedst for mine fremtidsmuligheder, med hensyn til at blive optaget på en af verdens top business schools?


Brugbart svar (3)

Svar #1
07. januar 2011 af Monana (Slettet)

Hej!
Bare så du ved det, har du oprettet dit spørgsmål under DIO - Det internationale område, og det forstår jeg på sin vis godt, hvis ikke du ved hvad det er :-) DIO er en opgave man skriver på hhx på 3. år.. Så hvis du prøver at lægge spørgsmålet ind under f.eks. Studievalg eller noget i den dur, kan det være at der er en, der kan hjælpe dig :-)

-Monika.


Skriv et svar til: Mulighed for eliteuniversitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.