Matematik

'Solve' og 'døbning af x' i TI-Nspire?

06. januar 2011 af Mirana (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvordan man skriver et regnestykke op i Nspires regneark-program og derefter får den til at udregne 'videre ned ad kolonnerne'

Jeg har: y=52*x+7

Som jeg gerne vil have skrevet ind i regnearket så den udregner x-værdien 'hele vejen ned'.

F.eks så den fortæller x-værdien :

52 * 1 + 7

52 * 2 + 7

 Eller: 52 * x + 7 = 52 * 1 + 7 = ***

           52 * x + 7 = 52 * 2 + 7 = ...

altså så den fortæller hvad X ER?! ..

osv...

 Hvordan skriver man 'Solve'?? oO

Solve:

Solve( ..... )

Eller hvad gør man?? oO

Og hvordan 'navngiver' man en værdi??

Håber at få hjælp i en fart! :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2011 af Duffy

TI-Nspire SUK ! ! ! :-(

TI-Nspire er det argeste L.O.R.T.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. januar 2011 af Duffy

TI-Nspire

Total til grin excel-wannabe. Håbløs indtastningsmetode.
Helt igennem-forvirrende regressions-indtastningssekvens.
Tal der gemmer sig gådefulde steder...
Næh, så hellere bruge excel.

Tastaturet er oversået med bitte små bogstavknapper,
der er små, at man skal være et 5-års barn for at kunne
bruge det. Også curser-knappen er himmelråbende evnesvag.
Virker overhovedet ikke som en computermus.

Der hvor filmen knækker helt er når man ønsker
at tegne grafer for eksponential- og potensfunktioner
i systemer med logaritmiske akser.
Nærmset umuligt !

Så er GRAPH 4.3 HELT AT FORETRÆKKE - GENIALT PROGRAM ! ! ! :) :) :)
<www.padowan.dk>

Well, jeg kunne blive ved og ved med at rakke denne dims
ned. Den er så usigeligt ringe, at det grænser til det fortvivlende - suk Suk SUK.
Det er en OMMER Texas !!!

5 SURE smiley'er herfra :( :( :( :( :(

Byt du hellere din TI-Nspire ud til en TI-89 hurtigst muligt, inden der er for
mange der får sammen idé.


Skriv et svar til: 'Solve' og 'døbning af x' i TI-Nspire?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.