Matematik

Lidt valutaomregning

11. marts 2011 af YoungSlowy (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej

Opgaven består af to punkter:

a) Hvor mange danske kr. koster 800 DM? Hvor 100 DM = 394 kr.

Mit svar: 394 * 8 = 3152 kr koster 800 DM

b) Hvor mange DM kan man få for 7880 danske kr.?

Mit svar: 7880 * 100 / 394 = 2000 DM eller 100 / 394 * 7880 = 2000 DM.

Er det korrekt beregnet?

På forhånd tak :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. marts 2011 af Walras

Det ser fint ud, men det er da en håbløst forældet opgave. Bed din lærer om at få en i at regne fra Kurant- til Rigsdaler, det var relevant i 1813.


Svar #2
15. marts 2011 af YoungSlowy (Slettet)

tusind tak :-)


Skriv et svar til: Lidt valutaomregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.