Matematik

Omregning af m/s til km/t

10. oktober 2011 af line1234567 (Slettet)

Jeg har en opgave hvor der står at jeg skal omregne 2,575 m/s til km/t.
hvordan gør jeg det helt præcist? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2011 af WHiP (Slettet)

du ganger med 3,6


Svar #2
10. oktober 2011 af line1234567 (Slettet)

er det det eneste? :o


Brugbart svar (1)

Svar #3
10. oktober 2011 af mathon

 

               1 m / 1s  =  3600 m / 3600 s  =  3,6 km / 1 h  =  3,6 km/h

               1 = 3,6 km/h / m/s

 

               (2,575 m/s) = (2,575 m/s ) · 1 = (2,575 m/s ) · (3,6 km/h / m/s) = (2,575·3,6) m/s = 9,27 m/s

  


Svar #4
10. oktober 2011 af line1234567 (Slettet)

tak :-D


Skriv et svar til: Omregning af m/s til km/t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.