Matematik

Bestem fast månedlig ydelse på lån

11. oktober 2011 af Cmpman (Slettet)

Lånet er på 220097,03 kr.

Lånet skal betales tilbage fra d 1.Januar 2012 og der skal betales en fast månedlig de efterfølgende 12 år. Rente forventes at være 0,15% per måned i hele perioden.

Hvordan besteemmer jeg den månedelige ydelse?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2011 af mathon

                                    G = y/r·(1 - (1+r)-n)

                                    y = G·r / ((1 - (1+r)-n)

                                    y = 220.097,03 · 0,0015 / ((1 - 1,0015 -144)

 


Skriv et svar til: Bestem fast månedlig ydelse på lån

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.