Matematik

FSA matematik 2013

16. maj 2013 af ulla7 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

et spejl på 25 cm*30 cm

hvor mange spejle af de slags skal man bruge fir at dække en væ på 150cm*150cm?

Jeg kan ikke få det til at give mening...


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2013 af Jaaaa0001

Spejlet er 25*30 cm = 750 cm2

Væggen er 150*150 cm = 22500 cm2

 

22500 cm2 / 750 cm2 = 30 spejle for at dække væggen :)


Svar #2
16. maj 2013 af ulla7 (Slettet)

Øv, den har jeg forkert... Hvor mange fejl må man have?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. maj 2013 af Jaaaa0001

Det skifter fra år til år, så det kan man ikke vide.


Svar #4
16. maj 2013 af ulla7 (Slettet)

Okay, håber at det er 4


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. maj 2013 af patrickbc (Slettet)

Sidste gang var det 4 fejl man måtte have i færdighedsregningen.

Og 4 til 5 fejl (eftter hvor 'svære' de var) for at få 12 i problemregningen.

For at få 12.

 


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. maj 2013 af Encrypted (Slettet)

"Normalt" må man komme ned på 46 rigtige i færdighedsregning.

I problemregning får man oftest 12, hvis man har 86 point eller over. Ikke antal fejl.

 


Svar #7
16. maj 2013 af ulla7 (Slettet)

Trækker det op i problemregning hvis man er kommet med fx en formel og et svar i stedet for bare svaret?

Brugbart svar (0)

Svar #8
16. maj 2013 af Encrypted (Slettet)

Altså, du kan maksimalt få 100 point i problemregning.

Hvis du har rigtig udregning, men forkert svar, så får du stadig point, men ikke alle.


Brugbart svar (0)

Svar #9
16. maj 2013 af patrickbc (Slettet)

Hvis du med formel mener mellemregning, så trækker det ned hvis du IKKE har den med.. (Som regel ryger halvdelen af pointene)

Fx

Peter køber 7 is som hver koster 10 kr. hvor meget betaler han.

Ikke komplet svar

Peter betaler: 70 kr.

(Det ville nok give halvdelen af pointene)

 

Komplet svar er:

Peter betaler: 7*10 = 70 kr.

(Fordi du viser hvordan du får 70 kr., dette er især vigtigt ved de mere komplicerede opgaver)

 

 


Skriv et svar til: FSA matematik 2013

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.