Matematik

Funktioner

17. maj 2013 af Lommeregner123 (Slettet)

Lige for tiden har jeg om funktioner.

Jeg har fået en opgave, som lyder således:

Find et abonnement, afsæt priserne og taletiden  i et koordinatsystem, med en eller anden funktion. Der må gerne være flere tal til indblandet.

 

Er der en eller anden som vil være rar og hjælpe mig lidt på vej med denne opgave?

Evt. oplyse en god hjemmeside med et brugbart abonnement.

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

Prøv at google selv på forskellige telefonselskabers abonnementspriser. Flere steder kan man finde en plan med ubegrænset taletid.


Svar #2
18. maj 2013 af Lommeregner123 (Slettet)

Kan man lave en forskrift således: Takst = f(taletid)

400 kr

180 min

400=f(180)

Er taknemmelig for jeres hjælp. 

 

 


Svar #3
18. maj 2013 af Lommeregner123 (Slettet)

Hvordan laver man en forskrift for en funktion, hvor 180 min koster 400 kr? (Takst = f(taletid)

 


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.