Matematik

stamfunktion

19. maj 2013 af Kaan* (Slettet) - Niveau: B-niveau

y=ax+b F(x)=a½x2x+bx+k 

hvordan skal jeg differentiere stamfunktionen og få funktionen F'(x)=f(x)?

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2013 af mathon

 

                                  ((1/2)ax2 + bx + k ) ' =  (1/2) • 2a • x2-1 + b = ax + b


Svar #2
19. maj 2013 af Kaan* (Slettet)

hmm er ikke helt med


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. maj 2013 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.