Matematik

nem spørgsmål

22. maj 2013 af hejmedddi (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har fået en opg., der lyder sådan:

f(t)= 4sin(3t)

løs ligningen f(t)=kvadratrod 12

Jeg gør det sådan:  kvadratrod 12 = 4sin(3t) hvor jeg isolere t.

er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at √12 = 2·√3 og følg så fremgangsmåden i din anden tråd

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1346910


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. maj 2013 af SuneChr

Hjælp

√12  =  2·√3

sin (π/3)  =  (√3)/2


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. maj 2013 af NejTilSvampe

Bemærk at der er er mere end 1 løsning til den ligning.


Skriv et svar til: nem spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.