Matematik

Hvordan omregner man det?

31. juli 2009 af Kaffe Larsen (Slettet)

Hvordan omregner man 3,27 minutter til minutter og sekunder?


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. juli 2009 af mathon

0,27 min = (0,27*60) sek = 16,2 sek

hvorfor
3,27 min = 3 min 16,2 sek


Svar #2
31. juli 2009 af Kaffe Larsen (Slettet)

= 3.27 or 3 27/100 minutes
= 3 min & 60(27/100) sec
= 3 min & 81/5 sec
= 3 min & 16.2 sec

Answer: 3 minutes & 16.2 seconds


Skriv et svar til: Hvordan omregner man det?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.