Der er lige nu 789 online.
Start Lektieforum Se video Test dig selv Opgaver
Opret spørgsmål

Matematik

Regneopgave for 5. klasse

28. august 2009 af 
Kreann (Slettet)

Opgaven:

12:3+15-7x2+10. Jeg får 15, men matematiklæreren siger -5???

Min regnemetode:

4+15-14+10

19-14+10=15

Matematiklærerens metode:

4+15-14+10

19-24=-5

Hvorfor er mit korrekt?? ;o)



Brugbart svar (0)
28. august 2009 af 

#0: Hvor i alverden får din matematiklærer -24 fra? :s

---

mvh

Jerslev



Brugbart svar (0)
28. august 2009 af 

...der er jo intet lighedstegn i din opgavetekst!



28. august 2009 af 
Kreann (Slettet)

Opgaven lyder beregn:

12:3+15-7x2+10=?



28. august 2009 af 
Kreann (Slettet)

#1Det er også mit spørgsmål.
 

#0: Hvor i alverden får din matematiklærer -24 fra? :s



Brugbart svar (0)
28. august 2009 af 

...din matematiklærer må lige tage en om'er



Brugbart svar (0)
28. august 2009 af 

#3

Opgaven lyder beregn:

12:3+15-(7x2+10)=?

Har du glemt en parentes ???



29. august 2009 af 
Kreann (Slettet)

Nej der er ingen parenteser.



Antal visninger: 2042

Opret svar

Du skal være logget ind, for at oprette et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind. Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.