Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

nettoomsætning

28. marts 2014 af yololol (Slettet) - Niveau: A-niveau

En virksomhed er kendetegnet ved følgende forudsætninger.

Sammenhæng mellem pris og den afsatte mængde er P=30.000-4Q (y=30.000-4x).

Vareforbruget er opgjort til 70%. Der er få omkostninger, der kun består af lønninger på 4,5 mio. samt husleje på 5 mio. kr.

Der er afskrivninger på bygninger på 2,95 mio. kr.

Der er renteomkostninger på 1,375 mio. kr. og renteindtægter på 120.000 kr.

Der betales 20% i skat.

Hvad er nettomsætningen? Nogle der kan hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2014 af emul0c

Nettoomsætningen = P * Q i dette tilfælde.


Skriv et svar til: nettoomsætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.