Matematik

mat

07. april 2014 af Mathon23 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er planerne a og b parallelle, ortogonale eller ingen af delene, når: 

1) a: x+y=1  og  b: x-z=1

2) a: x-2y+z=3  og  b: x+y+z=4 

3) a: x+y-2z=9  og  b: 2x-y-z=3


Svar #1
07. april 2014 af Mathon23 (Slettet)

Please hjælp mig


Svar #2
07. april 2014 af Mathon23 (Slettet)

fuck jer allesammeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

Start med at undersøge forholdet mellem de to planers normalvektorer. Hvis (og kun hvis) normalvektorerne er parallelle, er planerne parallelle. Hvis (og kun hvis) normalvektorerne er ortogonale på hinanden, er planerne ortogonale. øvrige tilfælde er ingen af delene.

Tålmodighed er en dyd. Lav en mere beskrivende overskrift, der måske bedre kan fange folks opmærksomhed.


Skriv et svar til: mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.