Fysik

HJÆLP !! Haster meget

13. april 2014 af 102938475 (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hej, håber i kan hjælpe mig :)

En brændselscelle leverede 208 mA ved 0,695 V i 180 s under et forbrug på. 5,7 mL brint. (25 grader celcius ) B = 11,68 J/mL

Beregn virkningsgraden.

På gensyn :)

Brugbart svar (1)

Svar #1
13. april 2014 af mathon

Energiproduktion:
                                  E_{produceret}=\underset{Joules \; lov}{U\cdot I\cdot t}=\left ( 0,695\; V \right )\cdot \left ( 0,208\; A \right )\cdot \left ( 180\; s \right )
Energiforbrug:
                                  E_{forbrugt}= \left ( 5,7\; mL \right )\cdot \left ( 11,68\; \frac{J}{mL} \right )
Virkningsgraden:
                                  \eta =\left (\frac{E_{produceret}}{E_{forbrugt}} \right )\cdot 100\%
                                                                            

                                                          


Svar #2
14. april 2014 af 102938475 (Slettet)

Tusind tak skal du have :) 


Skriv et svar til: HJÆLP !! Haster meget

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.