Kemi

Hælp det vigtigt.

13. april 2014 af Mie24 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Ækvivalentspunkt på titerkurven (midt på kurven meste lodette stykke)

Aflæs det tilhørende volumen 0,100 M NaOH

Ækvivalenspunktet er 15,143 mL 

Ph 8,85

Er der nogen kan hjælpe med de her to opg.

Beregn stofmængde af NaOH, som er tilsat ved ækvivalenspunktet.Beregn derefter syrens koncentration cs-


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2014 af khol (Slettet)

n = c · V:

stofmængde (NaOH) = 0,100 M · 0,01543 L = ...mol


Svar #2
14. april 2014 af Mie24 (Slettet)

#1
n = c · V:

stofmængde (NaOH) = 0,100 M · 0,01543 L = ...mol
Hvad med syrens koncentration hvordan regner jeg den

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. april 2014 af khol (Slettet)

Hvilken syre er det og menes der koncentration ved ækvivalenspunktet?


Svar #4
14. april 2014 af Mie24 (Slettet)

ja vi skal beregne syrens koncentration ved ækvivalenspunktet.

og det er en svag syre

#3

Hvilken syre er det og menes der koncentration ved ækvivalenspunktet?


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. april 2014 af khol (Slettet)

Er det eddikesyre?


Svar #6
14. april 2014 af Mie24 (Slettet)

ja

#5

Er det eddikesyre?


Brugbart svar (0)

Svar #7
14. april 2014 af khol (Slettet)

CH3COOH(aq) + NaOH(aq) → CH3COO- + Na+ + H2O

Ved ækvivalenspunktet er al syren omdannet til den korresponderende base (acetat) og opløsningen er svagt basisk.


Skriv et svar til: Hælp det vigtigt.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.