Kemi

Syre koncen.

16. april 2014 af SineNi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal beregne stofmængden af NaOH, som er tilsat ved ækvivalentspunktet. som jeg har gjort 

0,100+15,286 = 1,5286

og derefter skal jeg renge syrens koncentration 

vores ækv. er 15,286 mL  og pH er 7

Er der nogen der kan hjælpe med regne syrens koncenration??


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2014 af khol (Slettet)

Hvis I har tilsat 15,3 mL 0,100 M NaOH opløsning, så er stofmængden (n = c · V)

n = 0,100 M · 0,0153 L = 0,00153 mol


Skriv et svar til: Syre koncen.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.