Matematik

Bestem afstanden mellem to punkter

18. april 2014 af mollylar22 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej derude

Jeg har vedhæftet opgaven. Jeg skal bruge lidt hjælp til hvordan jeg kommer i gang med opgaven.

Tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2014 af mathon

Brug punktafstandsformlen
                                               \left | P_{1}P_{2} \right |=\sqrt{\left (x_2-x_1 \right )^2+\left (y_2-y_1 \right )^2}
 


Svar #2
18. april 2014 af mollylar22 (Slettet)

Jeg glemte at vedhæfte opgaven.

Jeg kender ikke punkterne...

Vedhæftet fil:Opgave 4.docx

Brugbart svar (1)

Svar #3
18. april 2014 af peter lind

Se på den retvinklede trekant OAP. Du kender kateterne og OA er hypotenusen. Brug pytagoras på den


Skriv et svar til: Bestem afstanden mellem to punkter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.