Matematik

find x-værdien for: (0,16*210)/x=1

19. april 2014 af sundtold2010 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Så jeg står med en ligning der lyder:

\frac{0.16\cdot 210}{x}= 1

og har simpelthen glemt hvordan man isolerer X når ligningen er divideret med X
vil være en stor hjælp hvis nogen kunne give en hånd! mange tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2014 af jnl123

Prøv og gang med x på begge sider af lighedstegnet


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. april 2014 af mathon

x ≠ 0

           \frac{0,16\cdot 210}{x}=\frac{1}{1}

           x=0,16\cdot 210=33,6


Skriv et svar til: find x-værdien for: (0,16*210)/x=1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.