Matematik

Grænser -> limes

19. april 2014 af 01000I00010 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg sidder og har et lille problem med at forstå hvorfor dette giver 0. 

\lim_{s \to \0} \frac{1}{ 1+\frac{10K}{S(0.001S+1)} } = 0

i mit hoved burde det give 1 da 

\lim_{s \to \0} \frac{1}{ 1+\frac{10K}{S(0.001S+1)} } = \frac{1}{ 1+\frac{10K}{0*(0.001*0+1)} } = \frac{1}{ 1+\frac{10K}{0}} = \frac{1}{1} = 1

så hvorfor er det ikke tilfældet?


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. april 2014 af jnl123

Prøv og gang med S(0.001S+1) i både tæller og nævner først


Svar #2
19. april 2014 af 01000I00010 (Slettet)

Vi glemmer lige at jeg stillede dette spørgsmål.. Takker for svaret 


Skriv et svar til: Grænser -> limes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.