Matematik

Reduktion med brøk, potens og parentes

21. april 2014 af Helenass (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle kloge mennesker!

Det er sådan at jeg har glemt hvordan man reducerer, så jeg håber I lige kan opfriske min hukommelse.

Reducer udtrykket a5/(a2)3

Håber I kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2014 af jnl123

\frac{a^5}{(a^2)^3}=\frac{a^5}{a^{2\cdot 3}}=\frac{a^5}{a^6}=a^{5-6}=\frac{1}{a}


Svar #2
21. april 2014 af Helenass (Slettet)

1000 TAK!


Skriv et svar til: Reduktion med brøk, potens og parentes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.