Matematik

Algebra

21. april 2014 af Mathildesss (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Håber at i kan hjælpe med opg 7 og 8
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
21. april 2014 af Matematikerenemil (Slettet)

7) Gennemsnit Pris = (Samlet Pris) / (Samlet Vægt) =  (5*a+5*b) / (5+5)

8) Gennemsnit Pris = (Samlet Pris) / (Samlet Vægt) =  (a*20+b*10) / (a+b)


Svar #2
21. april 2014 af Mathildesss (Slettet)

Mange tak!

Skriv et svar til: Algebra

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.